fredag 4 november 2011

Villa till salu, Ny villa tack!


Vårt fina hus!



Vi Håller just nu på att sälja vår bostadsrättsvilla i Dals-Ed. Älskar vårt hus och är rätt nöjd över vad vi har åstadkommit med huset sedan vi flyttade in. Men nu har vi bestämt oss för att vi vill ha ett större hus som ligger nära jobb och centrum. Men bättre läge kommer vi nog aldrig få tyvärr.
Är någon intresserade av huset får ni gärna höra av er kattis_@hotmail.com. Kommer familjer som är intresserade av huset redan i helgen och kanske även nästa helg.



Det vi söker är ett trivsamt hus, med lagom stor tomt, gärna en sida som inte är mot grannar. Helst tegelhus så att det är mindre jobb utvändigt. Invändigt renoverar man garanterat ändå under årens lopp. Det finns några intressanta hus ute just nu men alla har sina negativa sidor samt positiva sidor. Jag och Björn måste komma överens så det krävs många samtal innan vi kommer fram till vad som passar oss och vår familj. Uppvärmningen av huset är givetvis en viktig faktor.

I morgon väntar 30 årskalas. Ett stort sådant, tre stycken killar ska fira deras stora dag tillsammans med ca 200 personer, Uncle Jam spelar och de verkar jätte bra. Vi ser verkligen fram emot denna festlighet som börjar klockan 18.00 i morgon.

Nu dags för Idolfinal sedan sängen.

Over and Out!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar