fredag 4 juni 2010

KOLMÅRDEN 28- 30 Maj 2010


Lovisa och Freja

Zakarias och sin bästa vän Rebecka åker bamsekopparna






Vi har varit på Kolmården! Vi kom hem i söndags och vi hade en helt underbar helg, vädret var inte det bästa men trevlig sällskap gjorde semestern underbar. Vi åkte redan på fredagen och sov då på Scandic Norrköping Nord vilket rekommenderas varmt om man åker med barn. Vi badade på Norrköpings citybad, Zakarias tyckte det var jättekul men Lovisa skrek oavbrutet och ville inte bada.. -INTE bada!!!!




På lördagsmorgonen begav vi oss till Kolmården och där väntade våra underbara vänner från Båtsman. Det var så roligt att få träffa alla igen, föräldrar som barn. Känns som en enda stor familj. Zakarias möte med Rebecka har vi sett fram emot. Direkt när han såg henne sprang han fram till mig och sa - Rebecka har blivit stor, hon har långt hår nu.. Efter en stund släppte allt och de lekte hela dagen och kvällen. Jag blev sjuk natten mellan lördag och söndag och e fortfarande riktigt risig, just nu har jag ingen röst alls.
Nu skiner solen och vi har run 20-25 grader, inne på femte dagen med sånt väder. Hoppas det håller i sig nästa veckan när vi ska ut och åka ännu en gång :)











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar